En stor takk til våre sponsorer: Sport 1 Geilo, Bolig Eiendomsutvikling AS og Vigor&Sage!

Geiloprøva er kjent for gode terreng godt besatt med ryper. Vi arrangerer UK/AK alle dager. VK kvalifisering lørdag og finale søndag. Også i år har vi muligheten til å tildele CACIT. 

Vi håper at vi over sommeren kan arrangere prøve, men vi må nok forholde oss til enkelte smittevernregler. 

En sterk henstilling til alle om å respektere båndtvang og at trening krever grunneiers tillatelse. Vi opplever at det blir vanskeligere å skaffe terreng pga ulovlig trening. 

Opprop alle dager blir på Geilolia skisenter kl 08:15. Samme sted som det er oppropp på vinterprøvene.  Husk parkering/bompenger kr,- 50 og kr,- 70 i bom langs Tuvaveien (elektronisk bom) 

Der hvor vi betaler bompenger til grunneiere samlet kan man betale via Vipps til 531634. Vi tar ikke i mot kontanter. 

Påmelding til prøva via terminlisten til NKK. UK 1 betyr fredag, UK2 lørdag osv. 

Husk å ta med vaksinasjonspapirer og orginalt sauerenhetsbevis! Alle vil bli sjekket for gyldig sauerenhetsbevis av dommerne og dette skal også tas med ut i terrenget. 

Nytt av året er at vi skal bruke Geilo Hotel som hovedkvarter. Geilo Hotel er ett trivelig hotel som ønsker både to og firbeinte velkommen. Vi har fått kjempegode priser og håper at så mange som mulig benytter seg av dette tilbudet. Da blir dette en sosial og innholdsrik helg. 

Tilbud overnatting Geilo Hotel:

 Priser deltagere for opphold med frokost, nistepakke og middag:
Kr 875,- per voksen pr. døgn i dobbeltrom.
Kr 1150,- per enkeltrom pr. døgn.

Bestilling rettes til booking@geilohotel.no eller telefon 32090511
.

Referanse: Geiloprøva 

Henvendelser, trekninger etc rettes til hfkjaktprove@hotmail.com. Prøvekomiteen gjør dette på dugnad og ber alle om å henvende seg på e-post, så skal vi svare så raskt som overhodet mulig. 

Sekreteriatet holder til i kjelleren på Geilo Hotel. Her er vi tilstede stort sett hele tiden, med unntak av en pause midt på dagen. Premier hentes i sekretariatet. Ta med kritikkskjema. 


Vi ønsker velkommen til Geiloprøva. 


Fuglehundhilsen fra prøvekomiteen.

Linn Hege Olstad
Prøveleder
 Levert av  
mangadexmangadex