Om oss

Hallingdal Fuglehundklubb hadde sin start som undergruppe i Hallingdal Hundeklubb. Etterhvert som aktivitetene og medlemmer med fuglehund som hovedinteresse økte, ble behovet for egen klubb større. Gruppa gikk da ut av HHK og stiftet egen klubb i 1992. Naturligvis var det pådriver Kåre Berntsen som var den første formannen. 

Lover for HFK 2019.docx


Klubben har som mål og arbeide for jakt med stående fuglehund, legge til rette for fuglehundsport og aktivt legge til rette for for ett forsvarlig og fornuftig hundehold. Klubben er tilknyttet fuglehundklubbens forbund og NKK.

Aktiviterer finner du under knappen "aktivitetskalender". Vi arrangerer 3 uformelle klubbmesterskap i året, vinter, høst og lavland.Klubbmesterskapene våre er lagt til rette slik at alle kan delta.I tillegg prøver vi å få til noen samlinger, samt saueaversjonskurs, apportbevis og foredrag om stell av hund eller lignende.

Så er det selvsagt de to fuglehundprøvene våre, Hallingprøva (vinter) og Geiloprøven (høst), som er klubbens ansikt utad.

Det er inngått avtale med G-sport på Ål, der medlemmer får 15% på hundeutstyr,  ”grønn bekledning”, på alt innen friluftsavdelingen og på ammo.

Levert av  
mangadexmangadex